CONTACT

Als je meer informatie wilt of je niet alles hebt kunnen vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren; telefonisch via 030-26 12 811, of via onderstaand contactformulier. Je kan natuurlijk ook altijd langskomen met al je vragen. Wij staan je graag te woord. We zijn te vinden op het volgende adres:

Squash Utrecht
Taagdreef 130
3561 VL Utrecht
Tel. +31302612811

Kvknr. 30096998
BTWnr.: NL805312523B01

Algemene voorwaarden Squash Utrecht
Privacyverklaring Squash Utrecht 


Grotere kaart weergeven

LET OP: GEBRUIK DIT CONTACTFORMULIER NIET OM EEN BAAN TE RESERVEREN OF ANNULEREN, IN DIT GEVAL ALTIJD BELLEN!

Wij zijn 363 dagen geopend per jaar: 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Op bepaalde feestdagen kunnen wij aangepaste tijden hebben. Dit vermelden wij op onze website.

Maandag t/m vrijdag zijn we van 9.00 uur – 01.00 uur ‘s-nachts open.

Zaterdag zijn we van 9.00 uur – 19.00 uur open.

Zondag zijn we van 9.00 uur – 24.00 uur open.

In het weekend kunnen door toernooien of andere evenementen de openingstijden aangepast zijn, daarom vragen we of iedereen die graag in het weekend wil spelen een (verplichte) reservering per telefoon.

Squash Utrecht behoudt zich het recht voor om het squashcentrum te sluiten voor leden of losse verhuur wanneer er een groot evenement is of in verband met feestdagen. Afmeldingen voor een gereserveerde baan of persoonlijke aanvragen voor een reservering dienen telefonisch of indien mogelijk via online baanreserveren te worden aangemeld. Afmeldingen of aanmeldingen via bovenstaand contactformulier zijn hierdoor niet gegarandeerd en kunnen dus in rekening worden gebracht. Voor groepsaanvragen kan gemaild worden, minimaal een week vooraf, maar we raden aan hier ook telefonisch contact op te nemen voor de mogelijkheden.