SBN COMPETITIE

Squash Utrecht is één van de grootste competitie-clubs in Nederland, en met succes! Niet alleen hebben we op nationaal niveau verschillende landstitels binnengehaald, elk jaar hebben we kampioenen binnen onze club! Om competitie te spelen hoef je zeker niet al volwaardig topsquasher te zijn. Elk seizoen wordt er door Squash Bond Nederland (SBN) verschillende competities georganiseerd, maar vooral: voor elk niveau. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je de basiskennis van squash(regels) kent. Wanneer je de basiskennis kent zijn er ook teams die jou graag verwelkomen!

Voor het spelen van de SBN competitie dien je een volledig lidmaatschap te hebben bij Squash Utrecht alsook een SBN lidmaatschap. Daarnaast zijn er geen extra kosten verbonden aan deze competitie.

Heb interesse om mee te spelen in deze competitie, dan kan je contact opnemen via competitie@squashutrecht.nl. Wij zullen je vervolgens in contact brengen met een bestaand team, welke aansluit op jouw niveau. Zelf een nieuw team opzetten met een aantal vrienden of vriendinnen kan uiteraard ook! Ook dan vragen we je/jullie eerst contact op te nemen via bovenstaand mailadres.