STUDENTENSQUASH De plek voor sportieve studenten

Welkom bij StudentenSquash bij Squash Utrecht!

De plek voor sportieve studenten die tot wel 60% korting krijgen op hun squashabonnement! Je hebt als student al een abonnement vanaf €12,50 per maand waarmee je onbeperkt kunt squashen in de daluren!

StudentenSquash is dé sportieve en verbindende factor van studenten (MBO/HBO/WO) in Utrecht en omstreken als onderdeel van Squash Utrecht.
We streven naar een gezonde balans tussen studie en sport en met in Utrecht 100.000 studenten, verdeelt onder vele studies, is dit een mooi uitgangspunt om beweging en ontspanning te combineren en vooral te stimuleren. Daar hebben we jou en je vereniging of opleiding voor nodig!

Het streven is om alle studerenden op de squashbaan te krijgen, individueel per ladder-competitie en in groepsverband (in toernooivorm), uitkomend voor jezelf, je vereniging of opleiding!

Hutspot team foto

Groepstraining

GRATIS groepslessen!
Elke donderdag van 18:15 tot 19:00 hebben wij een groepsles speciaal voor studenten met een lidmaatschap en die is helemaal gratis!

Een leuk extraatje voor onze student-leden!
Alles is mogelijk bij Squash Utrecht. 

Schrijf je in via ons Reserveringssysteem en verbeter je spel.

Squash is een snelle en dynamische racketsport. Door de bal daar te plaatsen waar je tegenstander hem niet verwacht, kan je het punt winnen. Squash is een perfecte combinatie tussen fitheid, coördinatie en inzicht waarbij er op ieder niveau kan worden ingestapt.
Squash wordt ook wel als het schaken met een bal omschreven.

424673056_890023103129112_7370621693040389182_n

CLUBLADDER

Het maakt niet uit of je net begint, of dat je al jaren speelt. De Squash Utrecht clubladder is de ideale manier om met andere spelers van jouw niveau te squashen. Wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd voor je en je speelt wanneer het jou uitkomt. Je wisselt van ladderpositie als je wint van iemand die boven je staat.

StudentenSquash biedt jou de mogelijk om een jaar lang GRATIS laddercompetitie te spelen.

Voor deze ladder is het optioneel om lid te worden van Squash Bond Nederland (SBN), het landelijk orgaan. Wanneer je lid bent, tellen de behaalde punten ook voor SBN en kom je op de Nederlandse ranking! Wil je dit niet, ook geen probleem: dan krijg je per ladder-periode je ladderpunten (en je eer natuurlijk) en blijft het daarbij.

Meld je snel aan voor deze ladder en laat je tegenstander zien hoe het moet via deze LINK

SU-zomer-mix-competitie-kampioen

Studententoernooien en squash-clinics De plek voor sportieve studenten

Een leuk extraatje of een gezellige activiteit; Studententoernooien en/of squash-clinics!

Organiseer samen met ons een gezellig, leuk en fanatiek toernooi/clinic voor jouw (studie/studenten)vereniging en laat iedereen genieten van deze prachtige sport.

Interesse in een studententoernooi/clinis? Mail dan naar info@squashutrecht.nl

Wij zullen samen met jullie kijken naar alle mogelijkheden en gaan we een memorabel evenement van maken. Achteraf staan natuurlijk al onze tapbieren koud voor jullie!

245137477_4551354834928065_8502874768689707714_n