CLUBLADDER

Wil jij vaker spelen dan je squashpartner(s)? Bij Squash Utrecht is er een interne competitie, ook wel de Squash Utrecht Ladder genoemd. Dit is een leuke (en leerzame) manier om je spel te verbeteren, een potje squash te spelen en nieuwe mensen te leren kennen!

Op dit moment is er een record aantal poules op volgorde van sterkte. Je speelt in circa zes weken tegen ongeveer zes tegenstanders die in je poule zitten. Win je je poule, dan stijg je naar de volgende! Je daagt zelf de mensen uit je poule uit en maakt een squashafspraak. De reservering van de baan doe je ook zelf of je tegenstander, hierdoor kan je op je eigen gewenste tijd en dag spelen (let op: studenten- en dagabonnementhouders moeten rekening houden met hun speelmogelijkheid die alleen in de daluren geldt).

Meedoen kost het voor een seizoen (september-september) €15,- p.p. hierna word je ingedeeld in de eerstvolgende ladder. Aan het eind van het seizoen (september) zijn er mooie prijzen te winnen, afhankelijk van je aantal gewonnen punten en dus niet op niveau! Opgeven kan gemakkelijk via deze link . Heb je (nog) vragen over deelname aan onze interne ladder? Mail deze dan naar ladder@squashutrecht.nl.

NIEUW BIJ SQUASH UTRECHT
Naast de bovenstaande ladder hebben we sinds februari 2024 ook de digitale ladder. In deze ladder wordt je ingedeeld en speel je iedere twee weken 1 à 2 wedstrijden. Binnen de online ladder speel je ook voor je Squashlevels/SBN ranking wanneer je een SBN nummer hebt. Mocht je deze niet hebben, speel je alleen voor de ladderpunten. Aanmelden kan altijd en makkelijk via: https://sportconnexions.com/nl/squash/squashutrecht/151/.

Alleen bij de papieren ladder zijn er prijzen te winnen, dus natuurlijk het leukst als iedereen beide blijft spelen!