YOU SQUASH

YOU (Youth Of Squash Utrecht) is een squashprogramma voor de jeugd in Utrecht en omstreken, welke is opgezet in samenwerking met Squash Utrecht. Het doel is kinderen op een speelse manier te enthousiasmeren voor squash met als doel een goede (zowel fysiek als mentale) basis leggen waar kinderen de rest van hun leven profijt van hebben.

Tijdens de lessen staan de volgende punten centraal;

  • lol maken
  • spelvormen
  • balgevoel
  • coördinatie
  • beweging
  • respect & fair play

Indeling

Leeftijden 5 en 6 jaar
Tijdens de lessen wordt er spelenderwijs gewerkt aan algemene coördinatie en balgevoel.

Leeftijden 7, 8 en 9 jaar
Tijdens de lessen wordt spelenderwijs gewerkt aan sporttechnische coördinatie en basiskennis over de spelvormen in squash.

Leeftijden 10, 11 en 12 jaar
Tijdens de les wordt gewerkt aan bewegingspatronen en technische en tactische vaardigheden van squash.

Tijden
Iedere zondag*  tussen 10 en 11 uur banen 10 t/m 13 Squash Utrecht
*met uitzondering van vakanties en feestdagen

Kosten

Abonnementsvorm

Jaarabonnement  (12 maanden) incl. 34x les op zondag per jaar* €132,50

*exclusief toernooien, voor jeugd tot 16 jaar

Heb je een vraag of opmerking, of wil je je (kinderen) aanmelden, dan kan dat via ons contactformulier. Vul deze in en we nemen snel contact met je op!

SELECTIE JEUGD SQUASH NEDERLAND ACADEMY:

Je bent uitgenodigd door jouw trainer om deel te nemen aan onze Squash Nederland Academy. We zien wellicht in jou een toekomstige squashtopper! Wat een geweldige uitdaging! 

Wij willen graag tijd en energie stoppen in jouw verdere squash ontwikkeling. Dus dat moet wel natuurlijk van twee kanten komen. Jij wilt het heel graag  en je bent bereid om meer tijd en trainingsarbeid in jouw favoriete sport te gaan stoppen en wij van onze kant gaan er zorg voor dragen om voor jou dit op zo’n  goed mogelijk wijze daarbij te gaan helpen met allerlei vormen van  trainingen en coaching! 

Je hebt minimaal drie trainingsmomenten op jouw eigen club, twee groepstrainingen en minimaal 1 keer in de week een privé les van minimaal 30 minuten. 

Je wordt dan uitgenodigd om 1 keer in de maand een selectie training te volgen bij de Squash Nederland Academy in één van onze vestigingen in Nederland. Deze trainingen zullen ongeveer 3 uur duren. Technisch, Tactisch en mentale trainingen zijn een onderdeel van dit dagdeel. Tevens zal er ook aandacht worden gegeven aan het fysieke aspect van onze sport. 

Voor deze trainingen moet je wel apart voor betalen. Dit is wel inclusief een lunch. Ook willen we dat je minimaal drie TMG  ( jeugd) toernooien gaat spelen door heel Nederland. Overleg met jouw trainer of de manager van jouw Squash Club welke mogelijkheden er zijn!