eredivisie


Squash Utrecht gaat maximaal! In het komende seizoen 2018/2019 gaan we, voor het eerst in 10 jaar na ons landelijk kampioenschap van 2007, weer eredivisie spelen. Maar dat kunnen we niet zonder jou! Wil jij als supporter van Squash Utrecht ons een extra steuntje in de rug geven? Dat kan via onderstaande opties. We vermelden je dan als Supporter óf Vriend van Squash Utrecht Eredivisie 2018-2019, uiteraard wel alleen als je daarvoor toestemming geeft. Vanaf €50,- geven we je ook nog eens een cadeau(s). Deze cadeaus kunnen trouwens flink oplopen, bekijk snel de mogelijkheden. Met deze crowdfunding zullen we de competitieavond nog specialer en spectaculairder voor je maken!

 

Wil je het Squash Utrecht Eredivisie-team steunen als Supporter van Squash Utrecht met je naamsvermelding online én offline? Dan kan je hieronder kiezen met welk bedrag. Let wel; wanneer je een bedrag hoger gaat dan hieronder vermeld, dan krijg je mooie cadeaus ervoor terug!
Totaal: € -
Wil jij ook zo graag eredivisie kijken op Squash Utrecht? En wil je er nog eens een shirt bij? Dan is dit een ideale combinatie: kies je bedrag waarmee je ons wilt steunen en wordt Vriend van Squash Utrecht. Dan krijg van ons er ook nog eens een officieel Squash Utrecht Eredivisie 2018/2019 T-shirt bij, ontworpen door Sebastiaan Weenink. Chooooooose, want deze gaan snel!
Totaal: € -
Doneren kent geen grenzen! Wanneer je één van onderstaande opties kiest ontvang je van ons een Squash Utrecht Eredivisie T-shirt en die kan je dan gelijk aandoen wanneer je je les inboekt bij één van de squashtoppers uit het Eredivisie team. Want dat krijg je er dan ook nog eens bij!
Totaal: € -

Moet je je volledige lidmaatschap voor het nieuwe seizoen nog betalen? Dan is dit een perfecte combi voor je; wanneer je deze doneer-optie kiest, heb je niet alleen je contributie voor seizoen 2018/2019 afbetaald, maar krijg je ook nog eens het Squash Utrecht Eredivisie T-shirt erbij!
Totaal: € -
Een mooie mogelijkheid voor twee personen. Wanneer je deze optie kiest, ontvangen jullie beide een Squash Utrecht Eredivisie T-shirt, een clinic van één van onze eredivisiespelers én maak je kans op twee VIP-tickets tijdens een eredivisie-wedstrijd!
Totaal: € -
Vanaf 5 of 10 personen zijn er speciale donatie-combinaties mogelijk. Hier krijg je natuurlijk wel iets voor terug: naast hét Squash Utrecht Eredivisie T-shirt, een mooie en sportieve uitdaging met je collega’s, vrienden of met je squashteam verzorgd door één of twee spelers uit het eredivisie-team, en daar bovenop een lunch of diner. Een ideaal moment om aan teambuilding te doen dus! Daarnaast maken jullie ook nog een kans op twee VIP-tickets tijdens een eredivisie-wedstrijd!

De donatie van deze combinaties zijn variabel maar hebben wel een minimum, respectievelijk à €120,00 of €100,00 per persoon. Vraag via onderstaand formulier naar meer informatie of mogelijkheden. De in te vullen naam is de naam van de contactpersoon. Andere opties zullen in overleg plaatsvinden.