over Squash Utrecht

Welkom bij Squash Utrecht; met maandelijks bijna 5.000 squashers in huis is Squash Utrecht al ruim 25 jaar één van de grootste squashclubs die Nederland kent. Naast de 18 goed onderhouden squashbanen en gemiddeld 20 competitieteams staat er dagelijks een team van gezellige en gedreven medewerkers graag tot je dienst! De meeste informatie vind je op deze website, mocht je iets niet kunnen vinden, dan kan je natuurlijk altijd bellen, of nog beter: kom even langs!

Wij zijn 363 dagen geopend per jaar: 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Op bepaalde feestdagen kunnen wij aangepaste tijden hebben. Dit vermelden wij op onze website.

Maandag t/m vrijdag zijn we van 9.00 uur – 01.00 uur ‘s-nachts open.

Zaterdag zijn we van 9.00 uur – 19.00 uur open.

Zondag zijn we van 9.00 uur – 24.00 uur open.

In het weekend kunnen door toernooien of andere evenementen de openingstijden aangepast zijn, daarom vragen we of iedereen die graag in het weekend wil spelen een (verplichte) reservering per telefoon.

Squash Utrecht behoudt zich het recht voor om het squashcentrum te sluiten voor leden of losse verhuur wanneer er een groot evenement is of in verband met feestdagen.