Nieuwjaarstoernooi 2019 – over de 140 deelnemers!

Op zaterdag 5 januari is het weer zover: het Squash Utrecht Nieuwjaarstoernooi! Proostend zullen we 2019 inluiden met een gezelligheidstoernooi waar iedereen van harte welkom is en een spetterend feest als afsluiting. Dit jaar hebben we als thema Fantasy, denk hierbij aan avonturen, sprookjes, Disney, Startrek, maar ook aan Marvel, Harry Potter of bijvoorbeeld The Neverending Story. De hele dag lekker spelen inclusief avondeten en een spectaculair feest voor maar €15,-*. Dit jaar hebben we meerdere inschrijfopties en vroegboekkortingen! Lees daarom snel verder en verzeker jezelf van deelname.

Om het dit jaar wat makkelijker te maken om je nivo te kiezen, hebben we een 10-tal opties. Lees dus even door onder welk nivo jij valt!

A (ik ben een keigoede competitiespeler)
B (ik ben bijna net zo goed als een A-speler)
C (ik wil net zo goed zijn als een B-speler)
D (ik speel ook competitie!)
E (ik speel regelmatig én ladder)
F (ik speel regelmatig met vaste squashpartner(s))
G (ik speel soms en kan wel een lesje gebruiken)
H (ik speel zelden en vind dat prima!)
I (ik heb ooit eens gesquasht)
J (ik heb nog nooit gesquasht)

*bedrag afhankelijk van gekozen toernooipakket

DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN

Hieronder zie je een lijst van de mensen die meedoen.

[pdb_list]

Heb je in de voorverkoop betaald en geef je (uitsluitend en alleen!) per email via toernooi@squashutrecht.nl, voor 1 januari 2019 aan niet mee te kunnen doen, dan volgt restitutie van het reeds betaalde inschrijfgeld minus €2,50 administratiekosten. Laat je na 1 januari weten (wederom uitsluitend per email) niet mee te kunnen doen, dan hangt het van de reservelijst af of wij overgaan tot restitutie van het reeds online betaalde inschrijfgeld. Heb je wel online betaald, maar je niet ingeschreven via de (online) inschrijflijst? Dan kunnen we je deelname niet garanderen (er is een maximaal aantal deelnemers van 160), de betaling blijft dan wel staan, maar restitutie zal niet mogelijk zijn.

Nieuwjaarstoernooi 2019 – over de 140 deelnemers!