SQUASH UTRECHT&COVID19 – de (bijna) laatste versoepelingen!

Bijna weer terug naar normaal! Sinds afgelopen zaterdag 26 juni 2021 zullen er weer verdere versoepelingen doorgevoerd worden; grote stappen voor ons én voor jou op Squash Utrecht!

De mondkapjes hoeven in ons centrum niet meer op, een verademing voor velen die net zwetend van de baan af zullen komen. Wel blijft -als enige- de maatregel dat buiten de baan de anderhalve meter zal moeten worden aangehouden.

Naast bovenstaande versoepelingen zullen we ook weer onze normale openingstijden introduceren. Dat wil zeggen dat we van maandag t/m vrijdag van 09:00u-01:00u open zijn, zaterdag van 09:00u-19:00u en zondag van 09:00u tot 23:59u.

Andere veranderingen
Ook zijn er wat veranderingen in het baanreserveringssysteem en trainingen: Baan 2 kan per direct ook via squtrecht.baanreserveren.nl gereserveerd worden (dus niet meer enkel via de receptie), en de niet-leden banen (baan 10 t/m 18) worden voor leden op de dag zelf vrijgegeven om vanaf 09:00u te reserveren. Dit was eerder 12:00u.

Als laatste zullen we de trainingen, zowel fysiek als squash, blijven aanbieden van zondag t/m woensdag. Wel zullen we hier minder banen voor vrijhouden, zodat er meer banen beschikbaar zijn voor onze leden en andere squashers.

Jubileum 4 september
Inmiddels zijn we druk bezig met de eerste voorbereidingen voor ons 30-jarig jubileum, zowel met het toernooi als de festiviteiten daaromheen! De inschrijving gaat gestaag, we zitten al ruim over de 100 inschrijvingen!

Wil je deze dag ook niet missen, schrijf je dan snel in via onze toernooipagina. Hier lees je ook alle details en wie er mee-feesten. Deze dag is voor iedereen, zowel leden als niet-leden. Heb je dus leuke vrienden, teamgenoten of familie? Nodig ze ook gezellig uit en laat hen (ook via deze pagina) aanmelden!