Stephan Patz in the house!

Daar is hij dan: onze nieuwe clubtrainer! Per 1 september zal Stephan Patz (huidig NL Kampioen B en WSF gecertificeerd trainer) de lessen bij Squash Utrecht op zich nemen. daarnaast zal Stephan zich onder andere bezighouden met de clubladder, is hij wedstrijdleider van de competitie en bespant hij al jouw rackets.

Vanaf 1 september zullen we ook, onder leiding van Stephan, de groepstrainingen Conditie en Squash gratis blijven aanbieden voor leden! Heb je geen lidmaatschap, dan betaal je slechts €5,- per les. Op meerdere dagen in de week en op verschillende tijden worden de groepslessen gegeven. Reserveren is makkelijk; log in via ons reserveringssyteem, selecteer bovenin naast de datum in het dropdown menu de optie ‘groepstraining’, klik op de juiste dag en tijd en voer je naam in. Er is plek voor maximaal 10 personen, dus wees er snel bij, want vol=vol!

Als kennismaking met Stephan kunnen competitieteams in de maand september gratis een teamtraining inplannen. Wil je met je team een training reserveren? Mail dan naar trainer@squashutrecht.nl en vermeld daarbij de namen van je teamleden (minimaal 4) en de voorkeursdag en tijdstip, zodat we voldoende banen kunnen afblokken voor je team!

Natuurlijk kan je ook prive-lessen inplannen. Heb je nog lessen op je leskaart? Reserveer dan nu! Stephan is aanwezig op zondag (10:00u-17.00u) en van maandag t/m woensdag (15:00u-22:00u), dus mail of bel ons om je les zeker te stellen!

Stephan Patz in the house!