We mogen weer open!

Woensdag 19 mei kan de vlag uit!
Maandag 17 mei heeft het kabinet definitief besloten dat we vanaf aanstaande woensdag 19 mei aanstaande -eindelijk- weer mogen squashen, vooralsnog met restricties. Het behoeft geen uitleg dat we zeer verheugd zijn dat we weer gasten mogen ontvangen! We hopen dat jullie er zich net zo op verheugen om weer bij ons te komen squashen en om eventueel een drankje en/of hapje te nuttigen op ons terras.

De voorwaarden die gelden om bij ons te komen squashen zijn zo goed als hetzelfde als bij het moment van de laatste keer dat we waren geopend.

De belangrijkste maatregelen op een rijtje
•  het reserveren van een baan is verplicht via ons reserveringssysteem;
•  het dragen van een mondkapje binnen het centrum is verplicht (uiteraard kan deze af zodra je je op de squashbaan begeeft);
•  bij klachten blijf je thuis;
•  er dient ook op de squashbaan met de anderhalve meter afstand rekening te worden gehouden, behalve wanneer je met iemand uit hetzelfde huishouden speelt, of beiden onder de 17 jaar bent;
•  er kan (nog) geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers;
•  er mag op het terras tot 20.00u een drankje en een hapje genuttigd worden. Hierna is het horeca-gedeelte gesloten;
•  bij binnenkomst is het verplicht om je handen te desinfecteren;
•  Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

De volledige regelgeving omtrent squashen en corona kan je terugvinden op de website van SBN.

De lessen beginnen weer!
Alle jeugdtrainingen, groepstrainingen en reguliere lessen zullen weer worden hervat, mocht je daar vragen over hebben neem dan contact op met Stephan Patz. Het trainingsteam is sinds kort uitgebreid met WSF-II trainer Nick Kamperman. Kijk in ons reserveringssysteem voor de beschikbare plekken voor de groepstraining. Wil je een privéles? Bel dan even op of kom langs en dan kijken we wanneer één van onze trainers tijd heeft!

We zullen in eerste instantie van zondag tot vrijdag van 09:00u tot 22:00u geopend zijn, zaterdag van 09:00u tot 19:00u.
Bovengenoemde maatregelen gelden totdat er weer veranderingen worden aangekondigd. Uiteraard houden we je op de hoogte via de website, social media en nieuwsbrief.

Om er voor te zorgen dat we met zijn allen gezond blijven en zo snel mogelijk weer ‘normaal’ open kunnen verzoeken we je om je aan de regels te houden zoals die door de overheid zijn gesteld en binnen ons centrum gelden.

Dank voor alle support die we hebben mogen ontvangen gedurende deze periode en we hopen dat je weer zal genieten van squash en Squash Utrecht!

We mogen weer open!