Aankondiging samenwerking Squash Utrecht en Keylane

Met trots kondigen we aan dat Keylane de nieuwe, officiële sponsor van Squash Utrecht is. Ralf Timmer, CEO bij Keylane en Jeroen Richter, Manager Squash Utrecht bij Squash Nederland hebben vorige maand een lange termijn, hoofdsponsor, -en partnerschapsovereenkomst getekend.

Squash Utrecht en Keylane zijn een 3-jarige samenwerking aangegaan, gedreven door hun passie voor squash, en bovenal om een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap en pro-actief verbinding te maken met de lokale sport. Daarnaast wil Squash Utrecht haar ambities én positie binnen de eredivies verstevigen.

Bij Keylane geloven ze dat het hebben van plezier een essentieel element is om een goede en gezonde balans tussen werk en privé te bereiken. Daarom is deze samenwerking een samenwerkingsverband waar beide partijen heel graag naar uitkijken. Het is een nieuw platform waar we onze passie kunnen delen, na het werk. Omdat ze bij Keylane geloven dat sport bijdraagt aan een positieve balans tussen werk en privéleven, kunnen ze bij Keylane zeggen dat alles draait om “Work hard, Play hard”.

VOORDELEN KEYLANE

Het bundelen van de krachten met Squash Utrecht betekent dat ze meer activiteiten kunnen toevoegen aan onze evenementenkalender en aanvullende personeelsvoordelen kunnen bieden. Deze lange termijn samenwerking biedt meerdere kansen om verbinding te maken met studenten en toekomstige IT talenten, maar ook via lokale bedrijfsinitiatieven met Squash Utrecht.

MEER INFORMATIE OVER KEYLANE

Keylane is een vooraanstaande Europese leverancier van moderne, klantgerichte SaaS-software voor de verzekerings- en pensioensector. Dankzij hun diepgaande IT-kennis en jarenlange expertise in de sector kunnen zij klanten helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering en de inzet van technologie. Met geavanceerde oplossingen helpen zij bij verlagen van kosten, snel nieuwe en innovatieve producten op de markt brengen en de klanttevredenheid vergroten. Bij Keylane werken meer dan 750 mensen en Keylane levert diensten aan meer dan 150 verzekeringsmaatschappijen en pensioeninstellingen in de Benelux, DACH en Nordics regio. Het hoofdkantoor van Keylane is gevestigd in Utrecht.


Bij Keylane geloven ze in :”Work hard, Play hard”. Squash is een dynamische sport die een goede balans tussen werk en privé mogelijk maakt. Als belangrijke IT-werkgever in Utrecht start Keylane met deze samenwerking en sluiten zij ons vol trots aan bij de top Eredivisie teams van Squash Utrecht, Keylane Heren 1 & Keylane Dames 1. Hierdoor draagt Keylane bij in de ontwikkeling van talent en kunnen zij de sport op hoog niveau in Utrecht te ondersteunen. ‘

‘Ik ben zelf al lange tijd een fanatieke squash speler bij Squash Utrecht. Het is een zeer informele maar professionele, goed georganiseerde club, waar ik geniet van het spelen en het krijgen van energie na een dag hard werken.’ Aldus de CEO van Keylane, Ralf Timmer.
Aankondiging samenwerking Squash Utrecht en Keylane