Nieuwjaarstoernooi 2020

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is SQ-NJT-2020_web-squash-toernooi-nieuwjaar-featured.png

Op zaterdag 4 januari is het weer zover: het Squash Utrecht Nieuwjaarstoernooi! Proostend zullen we 2020 inluiden met een gezelligheidstoernooi waar iedereen van harte welkom is en een spetterend feest als afsluiting. Dit jaar hebben we als thema CIRCUS, denk hierbij aan alle dieren, clowns, acrobaten, een circusdirecteur of wat jij wilt! De hele dag lekker spelen inclusief avondeten en een spectaculair feest vanaf €25,-*.  Ook dit jaar hebben we meerdere inschrijfopties en vroegboekkortingen (Voorverkoop (VVK) en Dagverkoop (DVK)), bijvoorbeeld het totale dagpakket waar je 10 munten bij krijgt (dat is €5,- korting) én in de ochtend niet meer in de rij hoeft te staan!. Lees daarom snel verder en verzeker jezelf van deelname.

Om het dit jaar wat makkelijker te maken om je nivo te kiezen, hebben we een 10-tal opties. Lees dus even door onder welk nivo jij valt!

A (ik ben een keigoede competitiespeler)
B (ik ben bijna net zo goed als een A-speler)
C (ik wil net zo goed zijn als een B-speler)
D (ik speel ook competitie!)
E (ik speel regelmatig én ladder)
F (ik speel regelmatig met vaste squashpartner(s))
G (ik speel soms en kan wel een lesje gebruiken)
H (ik speel zelden en vind dat prima!)
I (ik heb ooit eens gesquasht)
J (ik heb nog nooit gesquasht)

Heb je je al ingeschreven, maar nog niet betaald? Dan kan je dat via deze link doen. Let op, s.v.p. niet nogmaals inschrijven!

*bedrag afhankelijk van gekozen toernooipakket

[pdb_signup]

Hieronder zie je een lijst van de mensen die meedoen.

[pdb_list]

Voorwaarden bij de inschrijving Nieuwjaarstoernooi 2020.

Heb je in de voorverkoop betaald en geef je (uitsluitend en alleen!) per email, uiterlijk 31 december 2019, aan niet mee te kunnen doen, dan volgt restitutie van het reeds betaalde inschrijfgeld minus €2,50 administratiekosten. Laat je op 1 januari 2020 of later weten (wederom uitsluitend per email) niet mee te kunnen doen, dan hangt het van de reservelijst af of wij overgaan tot restitutie van het reeds online betaalde inschrijfgeld minus dezelfde administratiekosten. Heb je wel online betaald, maar je niet ingeschreven via de (online) inschrijflijst? Dan kunnen we je deelname niet garanderen (er is een maximaal aantal deelnemers van 160), de betaling blijft dan wel staan, maar restitutie zal niet mogelijk zijn.

Nieuwjaarstoernooi 2020