Ingeslagen bom (update 24 december 2020)

Lieve allemaal,
Alle aandacht, appjes, kaarten, ballonnen, bloemen, kleding en knuffels zijn overweldigend. Zo overweldigend dat ik ze niet allemaal kan beantwoorden, maar weet dat het ontzettend gewaardeerd wordt en dat het mij bijzonder goed doet.
Naar omstandigheden voel ik mij best ok.

Lieve groet en fijne dagen, Jeroen.

__________________

Beste squashers,

Het jaar 2020 zal al niet de boeken ingaan als het leukste jaar, maar we werden afgelopen week overvallen door nog persoonlijker en triester nieuws. Het aanspreekpunt van Squash Utrecht, manager en gezicht van de club Jeroen is plotseling verwikkeld in een strijd tegen kanker en zal daarom tijdelijk niet aanwezig zijn op de club, zowel offline als online.

“Afgelopen maandag (23 november) ben ik onverwacht in het ziekenhuis opgenomen na constatering van acute leukemie. Hoe het tijdspad er voor mij de komende periode uit gaat zien wordt op dit moment onderzocht. Zeker is wel dat ik de komende weken, maar wellicht maanden, niet aanwezig zal zijn.
Graag tot snel!

Groet, Jeroen Richter
Manager Squash Utrecht”

Om deze reden zullen de taken die Jeroen heeft de komende tijd worden verdeeld en daarbij zal onze trainer, Stephan Patz, het aanspreekpunt zijn. Voor al je algemene en squash-gerelateerde vragen kan je vanaf nu bij hem terecht via info@squashutrecht.nl. Voor les of trainingen blijft hij bereikbaar via trainer@squashutrecht.nl. Uiteraard kan je ook altijd even bellen met ons centrum op telefoonnummer 030-261 28 11.

Logischerwijs hopen we dat Jeroen zo spoedig mogelijk weer Up&Running is. Mocht je hem een bemoedigend kaartje willen sturen dan kan je deze afleveren aan de bar. Wij zorgen er dan voor dat Jeroen deze ontvangt!

Ingeslagen bom (update 24 december 2020)