Laatste nieuws rond COVID-19 en Squash Utrecht (update 23 februari 2021)

02 februari 2021 – Zoals je ongetwijfeld vernomen hebt vanuit de overheid en/of media, blijft de huidige lockdown van kracht. Hierdoor is ook Squash Utrecht vooralsnog t/m 15 maart 2021 gesloten. We vinden het ongelooflijk jammer dat we je nog niet mogen verwelkomen, maar begrijpen de ernst van de situatie en vooral de noodzaak van deze maatregelen.

Compensatie-regeling
In eerdere berichtgeving heb je kunnen lezen dat we onze abonnement- en strippenkaarthouders een compensatie aanbieden door de mogelijkheid te geven om de looptijd te bevriezen voor de tijd die je niet kunt komen squashen. Bij iedereen die al aangegeven heeft hier gebruik van te willen maken, zal deze bevriezing automatisch verlengd worden tot minimaal 2 maart.

Maak je nog geen gebruik van deze compensatie en wil je door deze verlenging alsnog hiervan gebruik maken, mail dan je volledige naam, (adres-)gegevens en de datum vanaf het moment dat je je abonnement of strippenkaart wilt bevriezen naar info@squashutrecht.nl

De abonnementen of strippenkaarten die tijdens de januari-actie worden afgenomen gaan automatisch pas in op de datum dat we weer open mogen.

Onderhoud
Tijdens de eerste lockdown is er natuurlijk al veel opgeknapt en schoongemaakt in ons centrum. Ondanks dat we nu weer gesloten zijn, zijn we ook deze weken druk bezig om Squash Utrecht nóg mooier en gezelliger voor je te maken wanneer we onze deuren weer openen!

onderhoud squash utrecht 2021

Zo zijn we het interieur aan het opknappen; tafels en trappen worden gelakt, de serre gezelliger gemaakt, is er een nieuwe muurschildering en worden de vloeren van de banen geschuurd en voorzien van nieuwe belijning. Alles om jullie weer met een warm welkom en open armen te kunnen ontvangen!


Nogmaals, we hopen jullie snel weer te zien op onze banen en aan onze bar.
Zorg goed voor elkaar en tot die tijd…

Met sportieve groet,
het gehele team van Squash Utrecht

________________________________

14 december 2020 – Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn we tot en met 19 januari 2021 gesloten. Wij vinden het heel vervelend dat jullie weer tijdelijk niet bij ons terecht kunnen. Zodra het weer verantwoord is om open te gaan, ontvangen we jullie graag weer met open armen. Graag willen we onze leden en rittenkaarthouders de volgende compensatie aanbieden in verband met de Coronasluiting:

Bij de vooruitbetaalde abonnementen en rittenkaarthouders betekent dit dat de einddatum van het abonnement met 5 weken kan worden opgeschoven. Indien je hier gebruikt van wil maken kan je een mailtje sturen naar info@squashutrecht.nl. Vermeld in het mailtje je voornaam, achternaam en je adres.

Bij de meeste automatische incasso abonnementen moet de maand januari 2021 nog geïncasseerd worden. Als je vóór 18 december 2020 laat weten dat je jouw incasso wil bevriezen, wordt de maand januari niet geïncasseerd. Indien je op of na 18 december 2020 laat weten dat je jouw incassoabonnement laat bevriezen zullen wij het verschil met de eerstvolgende incasso verrekenen. De einddatum van je abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Indien je hier gebruikt van wil maken kan je een mailtje sturen naar info@squashutrecht.nl. Vermeld in het mailtje je voornaam, achternaam, je adres en je IBAN-nummer.

De leden die hun abonnement vooruit hebben betaald en hun abonnement hebben laten bevriezen kunnen aan het einde van de sluiting de nieuwe einddatum in hun Baanreserveren-account zien. De leden met een incasso abonnement die hun abonnement hebben laten bevriezen zien bij de eerstvolgende incasso een verrekening met het normale termijn bedrag. Wel moet in beide gevallen rekening gehouden worden met enkele dagen verwerkingstijd.

Als je gebruik wil van dit aanbod vragen we je wel dit uiterlijk 31 december 2020 aan ons te laten weten.

We hopen dat we per 20 januari 2021 weer open mogen. Als onze opening wordt uitgesteld of wanneer we vervroegd open mogen ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons, houd dan ook goed onze website en social media in de gaten.

Zorg in deze lastige tijden goed voor jezelf en voor elkaar. We zien je graag snel weer in ons centrum. Voor nu wensen we jullie fijne Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Tot in 2021!

Met sportieve groet,
het gehele team van Squash Utrecht

Laatste nieuws rond COVID-19 en Squash Utrecht (update 23 februari 2021)