Laatste nieuws rond COVID-19 op Squash Utrecht (14 december 2020)

Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn we tot en met 19 januari 2021 gesloten. Wij vinden het heel vervelend dat jullie weer tijdelijk niet bij ons terecht kunnen. Zodra het weer verantwoord is om open te gaan, ontvangen we jullie graag weer met open armen. Graag willen we onze leden en rittenkaarthouders de volgende compensatie aanbieden in verband met de Coronasluiting:

Bij de vooruitbetaalde abonnementen en rittenkaarthouders betekent dit dat de einddatum van het abonnement met 5 weken kan worden opgeschoven. Indien je hier gebruikt van wil maken kan je een mailtje sturen naar info@squashutrecht.nl. Vermeld in het mailtje je voornaam, achternaam en je adres.

Bij de meeste automatische incasso abonnementen moet de maand januari 2021 nog geïncasseerd worden. Als je vóór 18 december 2020 laat weten dat je jouw incasso wil bevriezen, wordt de maand januari niet geïncasseerd. Indien je op of na 18 december 2020 laat weten dat je jouw incassoabonnement laat bevriezen zullen wij het verschil met de eerstvolgende incasso verrekenen. De einddatum van je abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Indien je hier gebruikt van wil maken kan je een mailtje sturen naar info@squashutrecht.nl. Vermeld in het mailtje je voornaam, achternaam, je adres en je IBAN-nummer.

De leden die hun abonnement vooruit hebben betaald en hun abonnement hebben laten bevriezen kunnen aan het einde van de sluiting de nieuwe einddatum in hun Baanreserveren-account zien. De leden met een incasso abonnement die hun abonnement hebben laten bevriezen zien bij de eerstvolgende incasso een verrekening met het normale termijn bedrag. Wel moet in beide gevallen rekening gehouden worden met enkele dagen verwerkingstijd.

Als je gebruik wil van dit aanbod vragen we je wel dit uiterlijk 31 december 2020 aan ons te laten weten.

We hopen dat we per 20 januari 2021 weer open mogen. Als onze opening wordt uitgesteld of wanneer we vervroegd open mogen ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons, houd dan ook goed onze website en social media in de gaten.

Zorg in deze lastige tijden goed voor jezelf en voor elkaar. 
We zien je graag snel weer in ons centrum.

 Voor nu wensen we jullie fijne Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Tot in 2021!

Met sportieve groet,
het gehele team van Squash Utrecht

Laatste nieuws rond COVID-19 op Squash Utrecht (14 december 2020)