Squash Utrecht bestaat 30 jaar!

Squash Utrecht viert feest! We bestaan 30 jaar en dat willen we met jóu vieren. Daarom hebben we op zaterdag 4 september 2021 (VERPLAATST NAAR ZATERDAG 9 OKTOBER) een groot feest gepland, inclusief entertainment en live-muziek. Met natuurlijk een gezelligheidstoernooi en nog meer verrassingen gedurende de dag.

Schrijf je in via toernooi.squashutrecht.nl en zie gelijk wie er nog meer deze dag met je mee gaan feesten. We hopen dat we met zijn allen dit jubileum kunnen vieren, dus zorg dat je erbij bent!

We hebben de hoop een volwaardig toernooi en feest te kunnen organiseren, maar vanwege de (huidige en toekomstige) maatregelen moeten we toch rekening houden met verschillende scenario’s. Om deze reden hebben we gekozen voor twee inschrijf-periodes. De eerste periode bestaat uit twee delen, namelijk de eerste 80 inschrijvingen en daarna de resterende 80 inschrijvingen op een reserve-lijst. Het toernooi heeft namelijk een maximum aantal deelnemers van 80 óf 160 mensen.

Medio mei hopen we duidelijkheid te hebben hoeveel personen we mogen hosten en zal de voorverkoop in gang gezet worden. Dit wil zeggen dat (vooralsnog) de eerste 80 ingeschreven mensen twee weken de mogelijkheid hebben om te betalen en zo zeker te zijn van deelname en een mooi feest! Na deze twee weken zullen (wederom afhankelijk van toegestane hoeveelheid) in volgorde van inschrijving de mensen op de reservelijst een betaalmogelijkheid krijgen.

Wacht dus niet te lang en schrijf je in voor nu al een legendarisch feest!

Squash Utrecht bestaat 30 jaar!